SEMNUL FIAREI – FILM TRADUS IN ROMANESTE

The URI to TrackBack this entry is: https://nascutdinnou.wordpress.com/2009/05/19/semnul-fiarei-film-tradus-in-romaneste/trackback/

RSS feed for comments on this post.

55 comentariiLasă un comentariu

 1. Am vrea sa vizionam aceste filme, dar nu stim cum se poate intr-un format mai mare. in format mic filmul nu este agreabil. Care este solutia?

 2. In coltul drept de jos a ecranului este un semn + 100% apasa pe sageata de linga si apasa pe 200 sau 400 se va mari imaginea ecranului. Vizionare placuta si Dumnezeu sa va binecuvinteze.

 3. 1) Traduceți toate filmele în limba română, să fie înțelese de toți.
  2) Numele sau numărul fiarei = să te faci rob fiarei –> vândut; duce la pierzare ; e riscant, adâncimile Satanei sunt prea mari pentru noi. Isus relatează în evanghelii ca l-a văzut cazând din cer ca fulgerul; doar 100%, TOTUL să-i dăm lui Dumnezeu, așa putem fi salvați.
  Cartea APOCALIPSA LUI IOAN începe cu o sărbătoare pentru fiecare creștin; om dat lui Dumnezeu pentru lupta deja câștigată de Isus Hristos împotriva Satanei, care să se mai repete din nou în noi, fiecare în parte –> Apocalipsa 1.4: „Ioan către cele şapte biserici care sunt în Asia: Har și pace vouă din partea Celui ce este, Celui ce era și ce vine, și din partea celor şapte duhuri care stau înaintea scaunului de domnie, ” –>vă recomand să citiți şi/sau să ascultați cartea APOCALIPSA LUI IOAN înaintea vizionării acestui film „SEMNUL FIAREI – FILM TRADUS IN ROMANESTE”.
  Fiți realiști, cu cât vă interesează mai mult răul şi-l căutați cu atât deveniți mai slabi, potențiali sclavi ai Satanei, aşa, pierdeți din Duhul Sfânt şi începeți să va speriaţi – frica nu face parte din roadele Duhului Sfânt. Galateni 5.22-23: „Roada Duhului dimpotrivă este: Dragostea(1), bucuria(2), pacea(3), îndelunga răbdare(4), bunătatea(5), facerea de bine(6), credincioşia(7), blândețea(8), înfrânarea poftelor(9). Împotriva acestor lucruri nu este lege.” – 1 Timotei 1.9.
  Fiți înțelepți în lucrurile bune, ca să puteți ÎNŢELEGE TOTUL.
  Acest film „SEMNUL FIAREI – FILM TRADUS IN ROMANESTE”, este o idee, o imaginaţie, poate că nu o să fie chiar aşa de uşor, repet, înaintea vizionării citi şi/sau ascultaţi cartea APOCALIPSA LUI IOAN, recomandarea mea.
  Al vostru frate părtaşi la încercări care nu n-e sunt date peste puterile noastre, Leontin.

 4. as vrea sa ma uit la film si nu pot sa maresc imaginea am cautat in partea dreapta jos sa maresc dar nu este nimic.ajutatima

 5. Face parte din calculatorul tau este deasupra unde arata ora in coltul dreapta jos, este un semn plus + si chear linga el este 100% daca apesi pe acel + sau pe 100% se mareste tot ecradul de calculator. Nu se poate mari doar ecranul de la film, dupa ce ai vizionat filmul poti sa reduci din nou ecranul. Succes!

 6. filmul este super tare daca al vedeam pe ecran mare era si mai bine domnul sa ne dea putere amin

 7. nu pot sa vad filmul pe ecran mare oricat am incercat.as vrea sami spuneti cum as putea sal vizualizez pe tot ecranul

 8. Cristina te rog sa citesti explicatiile de la celelalte comentarii, unde am explicat aceasta deja.

 9. nu mi es incarca prea bine si nici nu pot face ecranu mai mare

 10. S-ar putea sa ai mai multe ferestre deschise sau sa fie linia prea aglomerata.
  In coltul drept de jos a ecranului este un semn +(albastru) 100% apasa pe sageata de linga (sau pe +) si apasa pe 200 sau 400 se va mari imaginea ecranului computerului. Vizionare placuta si Dumnezeu sa va binecuvinteze.

 11. Pentru cei care nu gasesc in coltul din dreapta jos al ecranului semnul plus (pt ca nici eu nu l-am gasit) apasati ” ctrl+ ” control + si ecranul se va mari iar pentru micsorare dati ctrl- si revine la loc.

 12. Dumnezeu sa te binecuvinteze Mari Todor si multumesc frumos.

 13. slt se pas

 14. Lida ….tradu ce ai scris! Cred ca e in franceza

  Daca nu ma insel, in romaneste este ceva de genul ”SALUT CE FACI”.

  Eu bine, dar tu?

 15. da aveti dreptate in coltul drept de jos a ecranului nu este un semn + 100% dar imaginea se poate marii asa: tii apasat butonul ctrl si dai de rotita aia de la mouse. ma bucur k vam purut sa va fiu de ajutor,,gby

 16. Depinde de computer sau calculator cum i-i spune in Romania, multumesc Lidiazza.

 17. doresc sa vad filmul acesta si nu imi apare subtitrarea.cand am deschis prima oara a mers si acum nu mai merge .imi spune-ti va rog ce se intampla???

 18. scz-filmul este SEMNUL FIAREI

 19. Liliana-Maria fii sigura ca „CC” este deschis.

 20. Va multumesc!!!Nu mi-am dat seama.Acum merge.DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE!!

 21. Cu multa placere, de asemenea Dumnezeu sa te binecuvinteze si pe tine!

 22. Filmul se numeste – Six:The Mark Unleashed pt cei care vreti sa il descarcati sau sa il aratati la alte persoane .

 23. pentru a mari imaginea tine apasat pe ctrl si invarte de rotita de la maus in sus

 24. cum se pot downloada filmele ?ca imi plac f.mult.va rog sa imi raspundeti pe idul lavinialaurapopa85@yahoo.com care stiti va multumesc din suflet.pa

 25. de unde l-ai descarcat?astept urgent un rasp mersi pup

 26. poti sa mergi la Google video, filmul se numeste ”Six The Mark Unleashed”.

 27. minunat filmul, Dumnezeu sa aibe mila de noi.

 28. AMIN draga Stefanna

 29. cine poate crede asa ceva….suntem indoctrinati de mici cu prostii in loc sa fim lasati sa vedem adevarul sau sa l cunoastem cel putin fiecare are dreptul sa si aleaga singur in viata nu sa fie indrumat unde esti dumnezeule…sunt aici fiule

 30. va rog ajutati-ma si pe mineeeee..eu am un machintos si nu imi apare nicaieri cum sa fac fereastra mai mare desi am citit si am incercat si cu ctrl :((…va rog frumooos daca puteti cineva

 31. defapt am reusit acum cumva sa dau mai mare…nu e pe tot ecranul dar e bun si asa..fiti binecuvantati!!!

 32. am stiut ca o sa te descurci.

 33. cred ca filmele religioase.mai ating citeo coarda sensibila.;si ka Dumnezeu.e acela eiri azi si anveci deveci.amin

 34. nici la mine nu apare nici +. apare langa sonor cc asa cum am scris, dc oare. si cum dumnezeu se poate mari daca nu e nimic.

 35. pt. Kamy Karamela

  Emy spune ca poti asa: pentru a mari imaginea tine apasat pe ctrl si invarte de rotita de la maus in sus

 36. eu nu vad nici un + mai?

 37. cel mai bine este sa tii apasat pe – Ctrl si invirti de rotita de la mous in sus – incearca se va mari imaginea.

 38. DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE!CE FRUMOS SA POTI VEDEA FILMELE TRADUSE.PACEA DOMNULUI SA FIE CU TOTI!O ZI BUNA LA TOTI FRATII DE CREDINTA!

 39. Dumnezeu sa te binecuvinteze draga sora Mariana!

 40. as vrea sal vad dar nu pot

 41. Acuma merge, multumesc ca m-ai informat! Vizionare placuta si Dumnezeu sa te binecuvinteze,

 42. Domnul sa va binecuvanteze pentru intentia de ai face si pe alti sa descopere calea Domnului.Amin!

 43. Semnul fiarei este tinerea cu buna stiinta a primei zile din saptamana (duminica) ca zi de inchinare ..in contrast cu ziua Domnului iisus de la creatiune -ziua a saptea..Gen 2 , 1-3.. Domnul Iisus a pazit sabatul..Luca 4,16…Semnul fiarei (fiara este descrisa in Apoc 17-si este Biserica Catolica)merge mana in mana cu codul de bare de pe toate alimentele si orice lucru..O lege duminicala va pleca in curand din SUA..Apoc 13 , 15-17..Batalia se va da pe inchinare…intre Legea morala a lui Dumnezeu ..si sistemul diabolic a lui satana..Biserica ramasitei se gaseste ca TITULATURA in Apoc 14,12…Multumeste-I Domnului daca faci parte din ea…Daca nu i-ati timp cat mai este har si treci de partea LUI..Sabatul se va pastra si pe Noul Pamant..Isaia 66 , 22-23..!

 44. Acest film nu are nici-o legatura cu realitatea in ceaia ce priveste SEMNUL FIAREI.Semnul fiarei este inchinarea constienta a oamenilor care se vor inchina DUMINICA ( PRIMA ZI A SAPTAMANI) in loc de SAMBATA( ziua 7.a de la creatiune)

 45. Acest film nu are legatura cu SEMNUL FIAREI….!!!! Semnul FIAREI este inchinarea in prima zi a saptamani (duminica) in loc de SABAT(SAMBATA) Cei care se vor inchina constienti si vor munci constienti atunci cand se va da legea duminicala vor promi SEMNUL FIAREI…asta nu inseamna k SABATUL nu trebuie tinut pana atunci..!!! EL(SABATU) a fost instituit de la creatiune GEN 2. 1-3..K oameni sa is aduca aminte de CREATOR…EZECHEL 20.20…..

 46. spune-mi te rog ce sa fac sa il vad subtitrat ca eu vad ca scrie ca este … te rog

 47. dupa ce pornesti va aparea CC jos, daca nu vezi ca este tradus trebuie sa apesi pe CC ca sa-i dai drumul. vizionare placuta!

 48. super frumos filmul,sane fereasca dumnezeu de vremea aceia cand vaveni

 49. Impresionatn acest film si din nefericire pentru omenirevremea e atat de aproape

 50. Dar nu este tradus in romaneste???

 51. nu tradus romana

 52. nu este adevarat nimic din acest film

 53. FILMUL SE MAI POATE VEDEA?!

 54. Acuma merge, vizionare placuta!

 55. Si a facut ca toti: mici si mari , bogati si saraci , slobozi si robi , sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: