Cind Va Veni? Ce Va Face? ANTICRIST – Unde Va Fii Biserica?

Anticristul se va ridica pe pamant:

1. dupa ce biserica va fi rapita (Apoc 4),

2. dupa ce Templul va fi reconstruit (intre rapire si perioada Necazului este o perioada nedefinita in care are loc Nunta Mielului, si Judecata de rasplatire a Bisericii (1Cor 3.11-4.5),

3. dupa ce canducand niste natiuni vestice va face un legamant cu Israelul, va cuceri alte natiuni, astfel ajungand liderul mondial al unui singur guvern (cu ajutorul Israelului si al unei confederatii de 10 natiuni – Apocalipsa 13),

4. undeva la mijlocul perioadei de 7 ani va fi asasinat si se va „vindeca” (Apoc 13),

5. va rupe pactul cu Israelul si va inaugura Necazul cel mare pentru Israel prin prigonirea si omorarea multor evrei.

6. In cele din urma Anticrist va strange o armata in valea Izreelului, la ceea ce multi stiu ca este Armaghedonul (Har-Meghido inseamna muntele Meghido, unul din muntii care strajuie Valea Izreelului), vor incerca un atac al Ierusalimului, dar Isus va incheia totul acolo, la Meghido (Apocalipsa 20) intr-o baie de sange (sangele va sari pana la zabala cailor!!!). Isus Cristos care va reveni maiestuos pe Muntele Maslinilor (Zaharia 14.4) pentru a apara Ierusalimul, dupa care va inaugura Domnia de 1000 de ani si va domni la Ierusalim pe scaunul de domnie al tatalui Sau David! In aceasta domnie Biserica, Mireasa Lui va reveni pe pamant si domni impreuna cu El. Anticristul si Profetul Mincinos vor fii primii care vor popula Iazul de Foc.

7. Dupa perioada aceasta de pace universala in care Isus Mesia va conduce „cu un toiag de fier,” Satana va fi dezlegat si va starni pe multi la rebeliune impotriva Domnului Isus, dar va fi invins impreuna cu rebelii sai.

8. Satana si partenerii lui vor fi aruncati in Iazul de Foc, si astfel istoria se va sfarsi prin arderea pamantului. Un Nou pamant si Cer vor fi create, iar acolo va fi acel Ierusalim ceresc din Apocalipsa.

 Partea frumoasa este ca Biserica este RAPITA de la Necazul cel Mare!

Cat despre nationalitatea lui Anticrist, unii cred ca are in vine sange de Grec, Roman, chiar de evreu… pentru ca altfel pentru 3 ani jumate nu ar crede ei ca a venit Mesia. De fapt va fi atat de bun, incat si evreii vor crede ca este Mesia care aduce pace si prosperitate. Evreii sunt greu de convins, dar ceea ce va face Anticristul pe plan mondial, nimeni nu va face pana la el.

 Criza economica de acum este doar inceputul, dar va fi adancita de disparitia Bisericii la Rapire. Sunt doua cazuri in VT de disparitii Enoh si Ilie. De fiecare data cautarea lor a starnit o criza. Imaginati-va ce va fi cand milioane de oameni vor disparea… bancheri, judecatori, analisti strategici, specialisti NASA, oameni cheie, cu greutate in detinerea de informatii!!! Pe fondul acesta Anticristul va aduce o pseudo-pace, mai ales datorita talentului oratoric si carismei puternice. Ascensiunea Bisericii va insemna ascensiunea lui Anticrist!

Minister for an audience of ONE!
Cristian Pana

The URI to TrackBack this entry is: https://nascutdinnou.wordpress.com/2008/10/16/cind-va-veni-ce-va-face-anticrist-unde-va-fii-biserica/trackback/

RSS feed for comments on this post.

34 comentariiLasă un comentariu

 1. Hai ca incepi sa scrii din ce in cel mai bine 😛

 2. mia placut totul dar totusi eu cred ca dragostea niciodata na existat nu exista nici nu va exista scrieti daca aveti ceva contra mailu meu Ignat-mariana@mail.ru

 3. serios va fi rapita biserica inainte de necazul cel mare?ia citeste apoc 7:14,12:7,mat 24:15,24,31is numai cateva parti care afirma ca biserica va trece prin necazul cel mare

 4. citeste cartea „semnul”sau „rapirea bisericii”de vaan kampten

 5. Multumesc pt. comentarii. Aici este raspunsul lui Cristi Pana

  https://nascutdinnou.wordpress.com/2008/12/10/biserica-trece-sau-este-scutita-de-necazul-cel-mare-raspuns/

 6. Consider ca subiectul de mai sus a fost prezentat corect dar cum intelegem aceasta in raport cu locul din 2 Tes. 2

  2:1 Cît priveşte venirea Domnului nostru Isus Hristos şi strîngerea noastră laolaltă cu El, vă rugăm, fraţilor,
  2Th 2:2 să nu vă lăsaţi clătinaţi aşa de repede în mintea voastră, şi să nu vă tulburaţi de vreun duh, nici de vreo vorbă, nici de vreo epistolă, ca venind dela noi, ca şi cum ziua Domnului ar fi şi venit chiar.
  2Th 2:3 Nimeni să nu vă amăgească în vreun chip; căci nu va veni înainte ca să fi venit lepădarea de credinţă, şi de a se descoperi omul fărădelegii (Sau: omul păcatului), fiul pierzării,
  2Th 2:4 protivnicul, care se înalţă mai pe sus de tot ce se numeşte „Dumnezeu”, sau de ce este vrednic de închinare. Aşa că se va aşeza în Templul lui Dumnezeu, dîndu-se drept Dumnezeu.

  Din acest text se intelege ca rapirea nu va avea loc decat dupa aparitia „omului faradeleii” si ca urmare foarte probabil biserica va trebui sa treaca prin persecutii intocmai ca la inceput. Personal cred ca va fi rapita inainte ca Dumnezeu sa-si reverse Judecata Sa pe pamant in ultimii 3 ani si jumatate.
  Personal nu merg dupa ce au scris altii (cartile altora) ci dupa Cuvant.
  Daniel

 7. Textul din 2Tes 2 e prea clar ca sa lase loc de rastalmacire: NOI CEI VII NU VOM LUA-O INAINTEA CELOR ADORMITI!! Adica nu vom fi rapiti inainte de invierea lor ci impreuna vom merge la cer! asta cand? Cand SE VA ARATA HRISTOS si va avea loc invierea celor ce au murit in Hristos. Si ATUNCI vom fi RAPITI SA INTAMPINAM PE DOMNUL IN VAZDUH.
  Sa mergem dupa Biblie nu dupa teologii care dau invataturi dupa poftele noastre. ( teologia pacii si linistii ca sa nu ne speriem de ceea ce va veni). Toate textele care vorbesc despre a doua venire a lui Iisus nu lasa loc de ideea unei rapiri secrete inainte de aratarea in slava, ci toate arata ca rapirea va fi la aratarea in slava a lui Iisus. ( vezi si Mat 24 si altele…)
  Si as intreba pe cel care a scris despre Antihrist: de unde ideea reconstruirii celui de al treilea templu? textul din 1Cor 3,11-4,5 nu vorbeste de asa ceva ci despre noi credinciosii ca fiind templul lui Dumnezeu. Si asta ar duce la ideea ca antihristul se va aseza in biserica crestina si se va da drept Dumnezeu:” Loctiitorul Fiului lui Dumnezeu” pe pamant.
  A 70-a saptamana din Daniel 9 vorbeste despre ultima saptamana de har a evreilor prin lucrarea lui Mesia: 3,5 ani personal , la jumatatea saptamanii face sa inceteze jertfa si darul me mancare – prin jertfa Lui a incetat sistemul jertfelor- iar Iisus spune: „acesta este sangele legamantului celui nou” , deci El este cel care face „un legamant trainic cu multi” Dan 9,27 este o explicatie a versetului 26. Mesia este subiectul capitolului si distrugerea Ierusalimului din anul 70 datorita respingerii Lui. Nu are nici o treaba cu Antihristul acest capitol 9 din Daniel. E ciudat cum printul- Mesia din versetul 26 este considerat Antihtristul in V27. Nu exista nici un temei pt care ultima saptamana din cele 70, care este o perioada compacta, sa fie rupta si aruncata la sfarsitul timpului. Cititi Biblia si lasati teologii cu teoriile lor fantasmagorice.
  pt cine vrea lamuriri poate sa imi scrie pe: liviumol@yahoo.com

 8. Este important a se exprima vederea si intelegerea personala fara a se recurge la „superlative”.
  In acest forum nu suntem pentru a ne converti unii pe altii ci pentru a comunica intelegerile si vederile personale fara ca sa cautam sa impunem celorlalti sa ne urmeze.
  Numai Dumnezeu trebuie urmat si nu noi oamenii. Daca nu suntem urmati sau intelesi nu trebuie sa fim ofensati Fiul lui Dumnezeu personal nu a fost inteles si urmat de poporul Sau si de restul lumii. Deci sa nu cerem altora sa ne urmeze. Daca personal inteleg bine de nu, nu folosim „superlative”.

 9. Daniel,
  Apreciez spiritul in care ai scris, un spirit deschis si doritor sa inteleaga textul sacru. Este o atitudine care ar trebui sa ne caracterizeze pe toti studentii Scripturii.

  Iti sugerez ca atunci cand citesti un text sa fii atent la modul in care autorul isi conduce gandul si argumentul, dar niciodata sa nu scapi din vedere contextul in care acest text apare.

  In cazul de fata, 2 Tes 2.1-4 contextul larg al celor doua epistole se refera la faptul ca Tesalonicenii fusesera „clatinati” in credinta lor. Termenul este folosit in cazul cutremurelor (Fapte 16.26), iar impreuna cu termenul „tulburati” descrie o stare de agitatie care cuprinsese biserica. Pe de o parte Tesalonicenii asteptau Rapirea in generatia lor, inainte de Ziua Domnului, o zi de manie si necaz iesit din comun, iar pe de cealalta parte cativa dintre ei deja murisera, asa ca isi puneau intrebarea ce se va intampla cu cei ce nu vor apuca Rapirea.

  Putem spune fara sa gresim ca Pavel deja le spusese ca Rapirea va fi inaintea Necazului cel Mare (cf 1Tes 5.2-5, cf Apoc 3.10), dar persecutia prin care treceau, a fost interpretata eronat de vreun profet fals (spirit, cf 1Io 4.1-3), vreo predica (vorba), sau scrisoare (un comentariu scris) ca fiind Ziua Domnului, ziua de judecata. Aceasta interpretare isi atribuia o autoritate apostolica, dar era in contradictie cu ceea ce le spusese Pavel. Pavel se vede nevoit sa corecteze eroarea, asa ca scrie textul pe care l-ai citat.

  Versetul 1 se refera la Rapire, la Venirea Domnului Isus, la strangerea noastra laolalta, dar in verseetul 2 Ziua Domnului nu este sinonima cu Rapirea. Ziua Domnului este mentionata in mod explicit de 19 ori in VT si de 4 ori in NT, are o referire imediata la anumite evenimente din VT, dar si referire indepartata, anume la evenimentele care marcheaza inceputul si sfarsitul Domniei Milenare.

  Cu adevarat Revenirea lui Isus care va pune capat armatei multinationale din Valea Izreelului va fi precedata de apostazie si de aparitia Anticristului (omul pacatului, sau al faradelegii), care va ajuta Israelul sa contruiasca cel de-al treilea Templu, dar se va instaura in el ca Dumnezeu (ceea ce va impinge Israelul sa rupa legamantul cu Anticristul la jumatatea saptamanii 70 din Daniel 9).

  Pavel din textul citat de fapt reitereaza ceea ce le spusese Tesalonicenilor cand fusese cu ei: Rapirea Bisericii va fi inaintea apostaziei si aparitiei Anticristului.In versetul 5, Pavel le cere Tesalonicenilor sa isi aduca aminte ceea ce le spusese (verbul este folosit la imperfect, ceea ce se traduce prin: v-am spus atunci si va spun si acum).

  Sper ca aceasta explicatie sa te ajute! Daca mai ai intrebari sunt gata sa raspund!

  Cristian Pana
  Minister for an audience of One!

 10. Liviu,

  Multumesc pentru ca ti-ai luat timp sa citesti comentariul meu si apreciez faptul ca ti-ai luat timp sa scrii. Ceea ce nu pot aprecia insa, este stilul in care vrei sa porti dialogul: un stil lipsit de eleganta, sarcastic si hartuitor. Daca vei mai posta un comentariu pe aceeasi linie, voi fi provocat sa exclud orice obligatie morala de a mai raspunde.

  1. 2Tesaloniceni 2. Acest text nu vorbeste despre secventa Rapirii ci de momentul Rapirii. Textul la care faci tu referire este in 1Tesaloniceni 4.13-18. 2Tesaloniceni 2 este clar in ceea ce priveste momentul Rapirii in conexiune cu Ziua Domnului si intr-adevar nu lasa loc de rastalmacire… sunt doua evenimente total distincte.

  2. Rapirea si Ziua Domnului. Ca rezultat al studierii Cuvantului de pana acum, am ajuns la concluzia ca Rapirea si Ziua Domnului sunt doua evenimente separate, care nu se aseamana cu nimic, ci sunt total contrastante. Cand compari pasajele majore care se refera la Rapire (1Tes 4.13-17; 1Cor 15.51-53; Ioan 14.1-3) cu cele care se refera la A Doua Venire (Ioel 3.12-16; Apoc 19.11-21; Zah 14.1-5; Mat 24.29-31) cateva diferente sunt clare:

  Rapirea:
  a) Sfintii il intalnesc pe Domnul Isus in vazduh, nici unii nu ating pamantul
  b) Nici o judecata nu este mentionata ca parte din eveniment
  c) Nu se spune nimic despre Imparatia lui Cristos
  d) In aceeasi masura, cei morti si cei vii la acest moment li se dau trupuri de slava
  e) Apare inante de Ziua Domnului
  f) Este iminenta
  g) Cristos se intoarce in ceruri cu Biserica
  h) Dupa Rapire credinciosii sunt luati, necredinciosii sunt lasati pe pamant

  Venirea a Doua a Domnului Isus
  a) Cristos atinge pamantul in locul geografic numit Muntele Maslinilor
  b) Judecatile sunt parte majora a evenimentului
  c) Venirea este urmata imediat de stabilirea Imparatiei
  d) Doar sfintilor morti li se dau trupuri de slava
  e) Apare dupa mania Zilei Domnului (macelul din Valea Izreelului)
  f) Este precedata de semne
  g) Cristos coboara si ramane pe pamant
  h) Dupa Venire, necredinciosii sunt suprimati, doar credinciosii sunt lasati pe pamant

  Aceste diferente clare indica un singur adevar: cele doua evenimente sunt diferite… altfel din punct de vedere hermeneutic nu poti ajunge la un numitor comun!

  3. Cel de-al treilea Templu. Deoarece ar fi fost prea simpu sa iti dau textul si apoi sa comentez, voi mai adauga si celelalte Temple de dragul claritatii si importantei informatiei.

  Tabernacolul – plan detailat oferit de Moise dupa modelul celui ceresc

  Templul lui Solomon – Planuit de David, construit de Solomon, distrus de Nebucadnetar (supranumit Primul Templu)

  Templul lui Zorobabel – construit dupa exil, desacralizat de Antioh Epifanul, rededicat in timpul Macabeilor, restaurat de Irod cel Mare, distrus de romani (supranumit Cel de-al Doilea Templu).

  Templul prezent – in inima celor credinciosi, iar ca realitate corporata, Biserica

  Templul din Apocalipsa 11 – in perioada Necazului cel Mare va fi construit cu ajutorul lui Anticrist, care-l va si desacraliza (supranumit Cel de-al Treilea Templu – Dan 9.2; Mat 24.15; 2Tes 2.4)

  Templul Milenal – Vazut de Ezechiel, va fi contruit de Isus Mesia in timpul Domniei de 1000 de ani (Supranumit Ce-l de-al Patrulea Templu – Ez 40.1-42.20; Zah 6.12,13)

  Templul Etern – va fi cel mai mare Templu din toate timpurile (Apoc 21.22; 22.1-21)

  Biblia este foarte clara cand descrie ceva, asa ca studentul Scripturii trebuie sa citeasca pentru a descoperi detalii importante!

  4. Mesia si Anticrist in Daniel 9. Privitor la ideea ca Daniel 9.27 este o explicatie a lui 9.26 consider ca este o grava eroare gramaticala, oricat de bine jertfa Domnului Isus ar explica incetarea jerfelor. Pentru a discuta pe text, l-am pus mai jos:

  Daniel 9:26-27 26 Dupã aceste sasezeci si douã de sãptãmîni, unsul va fi stîrpit, si nu va avea nimic. Poporul unui domn care va veni, va nimici cetatea si sfîntul Locas, si sfîrsitul lui va fi ca printr’un potop; este hotãrît cã rãzboiul va inea pînã la sfîrsit si împreunã cu el si pustiirile. 27 El va face un legãmînt trainic cu multi, timp de o sãptãmînã, dar la jumãtatea sãptãmînii va face sã înceteze jertfa si darul de mîncare, si pe aripa urîciunilor idolesti va veni unul care pustieste, pînã va cãdea asupra celui pustiit prãpãdul hotãrît.„

  In versetul 26 la inceput subiectul frazei este Unsul (Mesia) care va fi starpit (de fapt in original verbul se traduce prin a fost taiat – o expresie dedicata pentru pedeapsa capitala) si nu va avea nimic (invierea). Apoi subiectul se schimba pe poporul unui domn (lider, sau print in original), dupa care in versetul 27 verbul folosit la 3 singular masculin se refera la acel lider (un ultim reprezentant al celor care au daramat Sfantul Locas), care va face sa inceteze jertfa, nu inainte de a confirma un legamant cu Israelul.

  Mesia din v 26 nu este aceeasi persoana cu cea din v 27, deoarece subiectul se schimba, iar antecedentul lui „el” nu este Mesia, ci Anticristul!

  Temeiul pentru care intre saptamana 69 si 70 este o perioada de timp ca o paranteza (anume timpul Bisericii) este ca Daniel se roaga ca Dumnezeu sa considere prima deportare pentru cei 70 de ani randuiti pentru exil, dar si ca sa stie ce se va intampla cu poporul lui. Daniel este batran deacuma si vrea sa stie viitorul lui Israel si a Templului. Dumnezeu ii descopera exact ceea ce cerut: timpul si istoria lui Israel. Deoarece subiectul nu era Biserica, Dumnezeu lasa ca aceasta vale din perspectiva profetica sa ramana un mister peste timp! Cand Biserica va fi Rapita, atunci paranteza se inchide, iar ceasul lui Israel va incepe iar sa ticaie. Dumnezeu ii descopera ce se va intampla cu Anticrist, deoarece acesta este in tangenta cu Israel in Necazul cel Mare.

  Eu nu cred ca ceea ce am expus sunt teorii fantasmagorice, ci o explicare directa a textului, fara ca sa ii impunem ideile noastre. Nu cred ca exista nici o conspiratie a teologilor sa faca pe plac membrilor bisericii, ci este o munca asidua, calificata si lipsita de pasiuni josnice.

  Cristian Pana
  Minister for an audience of One!

 11. Cristi Pana multumesc foarte mult pentru raspuns, simplu, concis, pe intelesul tuturor.

  Intradevar comentariile dure, fara maniera vor fi blocate.

  Scopul acestui blog este cunoasterea Cuvintului lui Dumnezeu, incurajare, si indemn la o viata sfinta, si placuta lui Dumnezeu.

  Am ales sa postez articole scrise de Cristi Pana, pentru ca sint usor de inteles. Desi are studii teologice f. inalte, Cristi se coboara si explica Cuvintul lui Dumnezeu si pt. cei simpli care nu au nevoie de cuvinte si expresii extravagante, sa-L inteleaga pe Dumnezeu si planul Sau de mintuire.

  Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti !!!!!!!!

 12. Cat despre cei ce ameninta ca unele articole vor fi blocate, ma scuzati dar sunteti genul care ameninta si nu cumva sa fiti deranjati de alte pareri decat cele care va gadila urechile.

  Adevarat va spun ca daca nu va pocaiti si nu lasati fierea amara sin voi, osa fiti lasati aici cu un duh de ratacire.

  Unde este DRAGOSTEA?… fara ea TOTUL este inutil.

  Aveti ochi si nu vedeti?…

  DOMNUL sa aiba mila de voi.

  p.s. cat va straduiti voi clipa va ramanea o enigma pana la rapire… si in loc sa va atacati cu explicatii , de altfel invrajbiri foarte subtile ale celui rau, ar trebui sa va pocaiti si mai mult si sa va sfintiti.

 13. Stimate xViorel, nimeni nu a amenintat pe nimeni ca vor fi blocate articole, vor fi blocate comentarii, si nu comentari care contrazic acest articol, ci comentarii care jignesc si sint fara respect.

  Va dau dreptate cu privire la pocainta si sfintenie, avem nevoie de acestea in fiecare zi, vad ca pe dumneavoastra va excludeti din aceasta trebuinta, credeti ca nu aveti nevoie de pocainta si sfintenie?

  Nimeni nu se ataca, sint doar explicatii la nelamuriri, si daca cineva nu este de aceiasi parere cu acest articol nu trebuie sa raspunda obrasnic si sa se creada mai pocait sau mai sfint decit ceilalti.

  Cred ca este foarte gresit ca vorbesti la persoana a treia plural.

  Multumim pentru „Domnul sa aiba mila de voi”, daca nu vrei sa aiba si de tine numai de noi e treaba ta pe noi nu ne deranjaza.

  Multa binecuvintare

 14. Domnul ISUS a carui Slava e Deplina sa ne faca pe toti extrem de atenti pana si la cele mai mici detalii ce pot fi folosite pt. a fi unii pt. altii o mangaiere , in acest scop al edificari comune sa fie folosita pana si o gresala de interpretare sau intelegere a scripturi !.
  Eu stiu ca un Tata avem ,cum vom sti noi sa vorbim diferit?!

  Fie Cartea Vietii cuprinzatoare a numelor noastre!

 15. AMIN Cristian!!!!!!!!!!!!!!!

  Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti cu intelepciune sa putem discerne bine la ce ne cheama Dumnezeu.

 16. eu cred ca DUMNEZEU A creat cerul si pamintul precum si omul,dar acest om iL ignora ,il batjocoreste ,nui pasa de EL, eu cred ca in cer in raiul lui DUMNEZEU,DUMNEZEU nu mai vrea asemenea oameni altfel de ce ar mai fii rai?acolo vor fii doar oameni care il iubesc,el asculta ,sil vor sluji de buna voie,de aceea prin prigoniri si necazuri se va vedea intradevar cine ptr EL ,si cine nu, si rapiti vor vor fii doar mireasa,doar cei care vor da dovada de credinciosie

 17. Stimata Lorina ,

  Am bagat de seama caci l-ai laudat pe fratele Cristian , ca are studii teologice (f) inalte . Da-mi voie sa-ti spun caci cu toate studiile lui foarte inalte , se cam rataceste in ce priveste Scriptura . Este primul meu comment pe acest blog si dupa ce va fi postat , am sa va explic putin cum stau lucrurile la cele scrise de Cristian , intr-un nou comment .

  Sanatate.

 18. Stimate Remoremo

  Eu nu laud pe nimeni, am facut o specificare sau o constatare, cum ca desi are studii f. superioare nu este increzut, obraznic sau fariseu. Nu vreau sa spun ”ca si alti”.

  Sinteti liber sa va spuneti parerea cu privire la articol si la subiect fara sa atacati persoana.

  fiecare are diferite viziuni, as fi f. bucuroasa s-o aud si pe-a dumneavoastra.

  Nu inteleg de ce cind cineva are alta parere ataca persoana nu ideea.

 19. Lorina ,

  noi avem datoria sa spunem oamenilor adevarul revelat in Scripturi . Noi trebuie sa fim foarte atenti atunci cind vorbim din Sfintele Scripturi , sa nu cadem in greseala de a da invatatura gresita , sa adaugam ceva sau sa scoatem ceva din Sfintele Scripuri . In oricare din aceste trei ipoteze am cadea , noi pacatuim impotriva lui Dumnezeu . Cine da invataturi gresite din Biblie si cine primeste invataturi gresite , merge pe carari gresite . Dobindirea invataturii sanatoase in ce priveste mersul pe calea lui Dumnezeu , are o importanta vitala in viata credinciosului .
  Intentia mea nu este sa atac , dar atunci cind sesizam o neregula cu privire la invatatura Biblica avem datoria sa o sezizam si sa cautam sa se corecteze .
  Am sa revin.

  Sanatate .

 20. Anticristul v-a veni la momentul potrivit de Dumnezeu.El (Dumnezeu)stie totul si noi trebuie sa fim tot timpul pregatiti sa mergem la El.Nimeni nu stie daca v-a ramane pe pamant atunci cand Anticrist v-a veni.El este un demon trimis de satan si acesta v-a pune microcipe oamenilor care vor ramane nepocaiti pe pamant in cei 7 ani de suferinta si cu acele microcipuri se vor hrani.
  DOMNUL V-A IUBESTAE!

 21. Anticrist isi va incepe activitatea in timp ce Biserica va fi pe pamant . Biserica va trece prin toate evenimentele din Apocalipsa 13 . Vezi Apoc. 20:4

  Sanatate.

 22. Biblia este tăinuită, de aceea unii se complică prea mult şi nu reușesc să atingă gândurile lui Dumnezeu pentru că dacă nu e acces direct, nu avem voie, Satan va plăti pentru ce a făcut.
  Alții dimpotrivă pur și simplu nu vor să înțeleagă realitatea.
  Isus când a fost pe pământ, citiți cu atenție Matei 24.15-35, 36-51. Isus face referire şi la Cartea DANIEL, în special ultimul capitol, acolo scrie că cei răi nu vor mai înțelege cum stă treaba în mod real acea clipă a răpirii o ştie doar Dumnezeu!

 23. PACEA DOMNULUI ISUS FRATILOR SA FIE CU VOI CU TOTI ,CIT DESPRE VREMI SI SOROACE NU E TREABA NOASTRA ,NOI DETREBUI SA NE TRAIM VIATA CU DUMNEZEU SI SA NE IUBIM UNI PE ALTI CUM NEA IUBIT EL ,LUCRATI PTR. DL ISUS CA E MULTA TARLA SI NU MAI STATI DE CEARTA SE INFIRIPA URA SI NU E BUNA.

 24. chiar credeti povestile de adormit copiii ??????????????viitorul nul stie nimeni nici n.a.s.a asa ca mai calmativa……

 25. biserica va fi asa cum este si acum .in schimb hristosi din Hristos, nu vor mai fi .

 26. Pentru toti…
  Daca pretindeti ca voi cunoasteţi ADEVARUL atunci va rog sa-l trăiţi .
  vremea răpirii Bisericii ?
  la ce va foloseşte dacă să o cunoaşteti dacă nu ne găseşte pregătiti?
  Necazul cel mare ?
  Chiar nu este important când va fi si cum va fi grija noastră trebuie sa fie preocuparea de a rămâne în EL indiferent de circumsanţele prin care ne va conduce spre patria cereasca
  El a zis:”… oile Mele sunt în mâna Mea….”
  iar Petru :”…voi sunteţi păziţi de puterea lui Dumnezeu..,”

 27. buna ziua
  referitor la comentariul lui Stefan as dori sa transmit ca avem nevoie ca oameni sa ne explicam si cele invatate in Scripturi si sa schimbam pareri dar asta nu inseamna ca nu ne dorim sa traim dupa placul Domnului sau sa ne dam rotunzi ca stim ceva in plus.
  o zi buna in continuare si Duhul Sfant sa lucreze la inimile noastre pt a intelege.

 28. nu Biserica va trece prin necazul cel mare…ci ramasita din poporul evreu,dar doar semintia lui Iuda si Beniamin deoarece ei L-au rastignit pe Isus…e mult de explicat,oricum este Biblie 😉

 29. This a truly great post and may be one that needs to be followed up to see what the results are

  A buddy e mailed this link the other day and I will be desperately awaiting your next page. Carry on on the excellent work.

 30. Ce Porcarie…..nu cred in nimic scris de tn pentru ca dumnezeu nu exista si nici satana….

 31. pentru BrAsOvEaNw……ce surpriza o sa ai!!!!!!!!!!!! dar va fi prea tirziu:(

 32. Oameni buni, doar cei buni vor înţelege. Citiţi ultima carte a lui Daniel, în special versetul 10. Doar cei pricepuţi vor înţelege. Nu toţi oamenii sunt pricepuţi, nu toate materiile care se văd de toată lumea îţi pot explica realitatea. Dar au o vreme şi ele. Nu vă complicaţi singuri, orice om are un stăpân. Acesta e Dumnezeu. Dumnezeu nu te obligă. Nu toţi oamenii recunosc acest fapt? Este problema lor.

 33. Totusi, Apoc.20:1-6, arata foarte clar ca in timpul necazului cel mare, Biserica inca este pe pamant. Atunci cand vor incepe implantul cipului la scara mondiala, cei ce vor refuza, nu vor fi putini, dar acestia vor suferi. Cei ce nu vor accepta inchinarea fata de fiara iesita din mare si fata de icoana acesteia si nu primesc semnul ei pe mana dreapta sau pe frunte,vor fi martirizati si acestia fac parte din cadrul invierii dintai.

 34. Ce va face antihrist este problema lui cu cei ce sunt ai lui noi sa fim tari in credinta in mantuitorul nostru DOMNUL ISUS HRISTOS si sa cerem DOMNULUI sa ne umple cu DUHUL SFANT sa fim tari si sa biruim aceste vremuri care vor veni sa ramanem in picioare cand va veni Domnul .
  Foarte multe interpretari ,au asteptat sfarsitul de nenumarate ori pana acum in ziua de astazi la fel acesti prooroci mincinosi care isi dau cu parerea ca templul va fi construit sau nu ,altii ca rapirea va fi inainte de necaz ,la inceput mijloc sau sfarsit ,altii ca se va da legea duminicala ,alti cu congregatia ,etc ,dragii mei daca nu ne este dat sa cunoastem apocalipsa atunci nu trebuie sa puneti pronosticuri ca la loto alti au mers si mai departe si au dat ani in care va venii sfarsitul .
  Apostolul Pavel a spus CE VOM FI NU SA ARATAT INCA dar stie ca vom fii ca DOMNUL cand se va arata EL nu isi da cu parerea precum fac cei din zilele noastre referitor la Apocalipsa .
  Domnul Dumnezeu sa ne ajute in Numele lui ISUS HRISTOS sa deosebim pe cei ce vorbesc de la ei si nu vorbesc cuvintele mantuitorului .AMIN


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: